top of page

PUHELINLIITTYMÄN KILPAILUTUS

Puhelinliittymä on kulu, joka rasittaa lähes jokaisen henkilön taloutta kuukausittain kymmenillä euroilla. Kohtalaisen suuresta kuluerästä huolimatta puhelinliittymä saattaa monesti olla kilpailuttamatta vuosia tai henkilöllä on käyttötarpeisiinsa nähden aivan liian kallis liittymäpaketti. Puhelinliittymän kilpailutus onnistuu helpoimmillaa minuuteissa, joten se on ehdottomasti yksi helpoimmista tavoista karsia kuukausittaisia menoja.

Vaikka puhelinliittymäsi olisi itselle sopiva ja operaattorin vaihtaminen ei ole mielessäsi kannattaa liittymä silti kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Monesti puhelinliittymää ostaessa solmitaan 12-24kk määräaikainen sopimus, jonka jälkeen liittymän hinta kallistuu reilusti. Tästä syystä liittymä on äärimmäisen tärkeää kilpailuttaa viimeistään edellisen sopimuskauden päättyessä.

 

Määräaikaisen sopimuksen aikana uuden sopimuksen tekeminen muiden kuin oman operaattorin kanssa ei ole mahdollista ilman painavaa perustetta, mutta oma operaattorisi saattaa tarjota loistavia tarjouksia asikkailleen myös kesken sopimuskauden.

Alla vinkkejä puhelinliittymän kipailutukseen eri ostopaikkojen mukaan.

Valitse ostopaikka klikkaamalla:

KILPAILUTA NETISSÄ

KILPAILUTA PUHELINLIIKKEESSÄ

KILPAILUTA PUHELIMITSE

interne

PUHELINLIITTYMÄN KILPAILUTUS NETISSÄ

 Puhelinliittymän kilpailuttaminen netissä on tehty nykyisin äärimmäisen helpoksi.

Etuna puhelinliittymän kilpailuttamisessa netissä voidaan pitää ehdottomasti sitä, että saat tehdä ostopäätöksen rauhassa itse parasta vaihtoehtoa miettien. Lähes kaikilla puhelinoperaattoreilla on sivuillaan myös Chat -toiminto, jos jokin asia liittymän valinnassa mietityttää.

Puhelinliittymää valittaessa kannattaa miettiä omaa puhelinmenkäyttöä. Lähes kaikki liittymäpaketit sisältävät nykyisin rajattoman määrän puheluita ja viestejä. Kaikissa liittymissä mobiilinetin nopeus riittää tavalliseen puhelimen käyttöön kuten esimerkiksi tv-sarjojen tai Youtuben katseluun, sosiaalisen median selailuun tai jopa etätyöpisteen virittämiseen täysin ongelmitta. Valtaosalle kuluttajista onkin myyty omiin tarpeisiinsa nähden aivan "liian hyvä" liittymäpaketti. Vaihtamalla omaan tarkoituksiin sopivamman liittymän voi säästää kuukaudessa jopa kymmeniä euroja.

Puhelinliittymän kipailuttaminen netissä onnistuu käytännössä syöttämällä oma puhelinnumero operaattorin sivulta löytyvään kenttään. Tämän jälkeen operaattori antaa sinulle parhaat tarjoukset, joista voit valita itsellesi sopivimman. Monesti uusille asiakkaille saattaa liittymätarjouksen lisäksi olla liittymisetuja esimerkiksi ilmainen kanavapaketti tai lahjakortti. Hinnan tarkistukseen ja uuden sopimuksen tekemiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

VINKKI! Liittymätarjoukset kannattaa tarkistaa säännöllisesti oman operaattorin sivuilta, vaikka edellinen määräaikainen sopimus olisi vielä voimassa. Näin saatat saada esimerkiksi päivitettyä liittymäsi parempaan ilman lisäkustannuksia.

Operaattoreiden tarjoukset pääset katsomaan alle olevista painikkeista.

logo (3).png
logo (1).png
logo (4).png
liikkeessä

PUHELINLIITTYMÄN KILPAILUTUS PUHELINLIIKKEESSÄ

 Puhelinliikkeessä vierailu on myös hyvä tapa liittymän kilpailutusta tehdessä. Puhelinliikkeessä pääset aina kyselemään asiantuntijalta eniten mieltä askarruttavia kysymyksiä ja voit yrittää saada paremman tarjouksen haluamastasi tuotteesta.

Liikkeessä asioidessa kannattaa kuitenkin aina pitää mielessä, että liikkeen myyjät ovat hyvin usein provisiopalkkauksen piirissä ja tästä syystä heidän intressinsä voi olla myydä asiakkaalle myös sellaisia tuotteita joita hän ei välttämättä tarvitse. Eri puhelinoperaattoreiden kauppojen kiertäminen voi olla myös varsin työlästä ja pienemmillä paikkakunnilla jopa mahdotonta.

 

Tästä syystä liittymiin kannattaa tutustua operaattorien verkkosivuilla jo ennen liikkeeseen menoa. Nykyisin liikkeistä saatavat hinnat vastaavat yleensä täysin internetistä saatavia kampanjahintoja.

PUHELINLIITTYMÄN KILPAILUTUS PUHELIMITSE

 Puhelinliittymän kilpailutusta puhelimitse on yleensä varsin työlästä. Operaattoreiden palveluihin on pitkät jonot ja puhelimen välityksellä on vaikea hahmottaa eri liittymävaihtoehtoja. Liittymää puhelimitse ostettaessa tuntuu korostuvan myös vielä enemmän myyjien intressi myydä asiakkaille vain mahdollisimman kallita tuotteita paremman provision toivossa. Sinänsä ymmärrettävää koska kyseinen myyjä tuskin tulee koskaan asiakastaan kasvotusten kohtaamaan. 

Monesti myyntitapahtuma puhelimitse alkaa operaattorin toimesta. Eli puhelinmyyjä soittaa sinulle ja rupeaa myymään tuotetta. Vaikka tarjous kuullostaisi hyvältä voi ostajana fiksuin vaihtoehto olla hätäilemättä ostopäätöksen kanssa. Mikään ei estä pyytämästä myyjältä numero, johon voit soittaa ostopäätöksen tehtyäsi. Näin saat aikaa perehtyä tarjoukseen rauhassa ja voit käydä vertaamassa sitä esimerkiksi operaattorin verkkosivuilla ilmoitettuihin tarjouksiin.

Operaattoreiden tarjoukset pääset katsomaan alle olevista painikkeista.

puhelimitse
logo (3).png
logo (1).png
logo (4).png
bottom of page